PROJECTES CLAUS EN MÀ

Ofereix la possibilitat de contractar obres claus en mà, per a les quals planifica, desenvolupa, gestiona, dirigeix, executa i lliura les obres completament acabades, assegurant així la qualitat en detall des de la seva creació fins a la seva execució material.

En la contractació d'obres claus en mà assumim la gestió i coordinació de tots els passos necessaris (projecte, llicències, etc.), per a la satisfacció del client en temps, qualitat i abast.

La contractació d'un treball clau en mà presenta per al client l'avantatge de poder contractar i fer front a un únic interlocutor que és plenament responsable del desenvolupament de l'obra (projecte, llicències, etc.), de les relacions amb els diferents agents (empreses, organismes oficials, etc.), procediments, legalitzacions, etc.

Aquest tipus de serveis es realitzen en locals comercials, habitatges, i naus industrials. Tot això li permet dissenyar i executar les obres plenament adaptant-se a les necessitats del client sempre amb la màxima professionalitat, serietat i rigor complint amb els terminis i el preu inicialment tancat.

Prova Prova Prova Prova