Picture of Enric
Enric López Vila
Enginyer Industrial
Picture of Andreu
Andreu López Silva
Enginyer Industrial
Picture of Nelida
Nélida López Silva
Arquitecte

A KINEA considerem que és molt important que els nostres clients coneguin els nostres valors principals d'actuació, que es basen en els següents punts fonamentals:

SERVEI AL CLIENT: El nostre compromís es basa en oferir el millor servei als nostres clients. Creiem que la clau del nostre èxit és conèixer-los i posar-nos en el seu lloc perquè tal de que puguem oferir-los exactament el que necessiten en tot moment, mitjançant una combinació de bon criteri, un coneixement exhaustiu de les seves necessitats, un servei ràpid, eficaç i total disponibilitat per la nostra part.

EXCEL·LENCIA: Estem compromesos amb l'excel·lència mitjançant una millora contínua de la nostra pràctica professional i del nostre know-how, buscant l’aportació de solucions innovadores específiques per a cada client.

INDEPENDÈNCIA: La nostra premissa és actuar de forma independent de les diferents parts implicades, garantint l'objectivitat i transparència en tots els àmbits d'actuació.

TREBALL EN EQUIP: Creiem que per aconseguir el millor resultat, hem de treballar conjuntament amb els nostres clients i amb la resta d'agents implicats, per tal d'optimitzar els resultats.

COMPROMÍS: La nostra raó de ser son els nostres clients, per això considerem essencial posar-nos al seu lloc i assessorar-los sobre les diferents alternatives en cada projecte, comprometent-nos finalment en la solució que el client consideri la més adequat als seus interessos.

FIABILITAT: El nostre objectiu és que el client obtingui la màxima rendibilitat en les seves inversions, aportant alternatives, controlant el pressupost establert, complint les condicions fixades pel servei ofert i amb el nivell de qualitat desitjat.

El nostre objectiu és aconseguir els objectius dels nostres clients..