Picture of Enric
Enric López Vila
Enginyer Industrial
Pablo Quiles Moreno
Pablo Quiles Moreno
Arquitecte
Picture of Vicente
Vicente M. Ruiz
Arquitecte
Picture of Andreu
Andreu López Silva
Enginyer Industrial
Picture of Nelida
Nélida López Silva
Arquitecte

A KINEA considerem que és molt important que els nostres clients coneguin els nostres valors principals d'actuació, que es basen en els següents punts fonamentals:

SERVEI AL CLIENT: El nostre compromís es basa en oferir el millor servei als nostres clients. Creiem que la clau del nostre èxit és conèixer-los i posar-nos en el seu lloc perquè tal de que puguem oferir-los exactament el que necessiten en tot moment, mitjançant una combinació de bon criteri, un coneixement exhaustiu de les seves necessitats, un servei ràpid, eficaç i total disponibilitat per la nostra part.

EXCEL·LENCIA: Estem compromesos amb l'excel·lència mitjançant una millora contínua de la nostra pràctica professional i del nostre know-how, buscant l’aportació de solucions innovadores específiques per a cada client.

INDEPENDÈNCIA: La nostra premissa és actuar de forma independent de les diferents parts implicades, garantint l'objectivitat i transparència en tots els àmbits d'actuació.

TREBALL EN EQUIP: Creiem que per aconseguir el millor resultat, hem de treballar conjuntament amb els nostres clients i amb la resta d'agents implicats, per tal d'optimitzar els resultats.

COMPROMÍS: La nostra raó de ser son els nostres clients, per això considerem essencial posar-nos al seu lloc i assessorar-los sobre les diferents alternatives en cada projecte, comprometent-nos finalment en la solució que el client consideri la més adequat als seus interessos.

FIABILITAT: El nostre objectiu és que el client obtingui la màxima rendibilitat en les seves inversions, aportant alternatives, controlant el pressupost establert, complint les condicions fixades pel servei ofert i amb el nivell de qualitat desitjat.

El nostre objectiu és aconseguir els objectius dels nostres clients..